Stoiximan Super League

Ανσαριφάρντ: «Έτοιμος όταν μου το ζητάει ο προπονητής»

«Στρατιώτης» του Ολυμπιακού δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με αφορμή τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του και το γεγονός πως δεν υπολογίζεται για βασικός από τον Χάσι. Τι είπε για Ριέκα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ωστόσο είμαι λυπημένος γιατί δεν είχαμε κοντά μας τους οπαδούς μας, είμαι σίγουρος ότι δεν το άξιζαν, εάν ήταν εδώ θα είχαμε και ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε επαγγελματίες, είναι πολύ σημαντικά για εμάς τα παιχνίδια, όμως δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς είτε παίζουμε ένα δευτερόλεπτο είτε παίζουμε 90 λεπτά.

Πρέπει να δίνουμε τα πάντα, σε κάθε παιχνίδι γιατί έτσι είναι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πρέπει πάντα να κάνει πράξη τα λόγια του προπονητή. Κάθε ομάδα έχει ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις, στη δική μου θέση έχουμε τρομερούς παίκτες, παλεύουμε στις προπονήσεις αλλά ο προπονητής επιλέγει το ποιος θα αγωνίζεται. Όταν μας φωνάζει ο προπονητής πρέπει να είμαστε έτοιμοι, εγώ παλεύω για το καλύτερο σε κάθε ματς και εύχομαι να με βοηθήσει και ο Θεός και αυτή τη σεζόν και στον Ολυμπιακό αλλά και με την Εθνική στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έρχεται»
.

Για το ματς με την Ριέκα είπε: «Σίγουρα θα ετοιμαστούμε κατάλληλα και με βάση όσα θα μας πει ο προπονητής μας. Πιστεύω πως θα πάμε εκεί να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και θα παλέψουμε για την πρόκριση, για τον κόσμο μας, θα δείξουμε την ποιότητά μας θέλουμε να γράψουμε ιστορία για το σύλλογο γιατί αξίζει να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ και να χαρεί ο κόσμος της ομάδας».

Ερωτηθείς για το θέμα που έχει προκύψει με τους συμπατριώτες του Μασούντ-Χατζισαφί και την ομοσπονδία του Ιράν: «Είναι εθνικό ζήτημα για τη χώρα μας γιατί δεν μας επιτρέπεται να πάμε στο Ισραήλ, αλλά οι παίκτες ακολουθούν τους κανόνες της ομάδας. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς, ο Μασούντ είναι ο αρχηγός μας. Στο τέλος πιστεύω πως θα τους έχουμε και τους δύο για το Μουντιάλ αν φυσικά μας καλέσει ο προπονητής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x