Αγγλία

Απάντησε στον Σάουθγκεϊτ ο… απρόθυμος Ζαχά

Ο Γουίλφριντ Ζαχά απάντησε στις αιχμές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πως δεν ήταν πρόθυμος να παίξει στην εθνική Αγγλίας και προτίμησε την Ακτή Ελεφαντοστού.

«Δικαίωμά μου…». Κάπως έτσι απάντησε ο Γουίλφριντ Ζαχά στην αιχμηρή τοποθέτηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ περί απροθυμίας του να παίξει στην εθνική Αγγλίας.

«Είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του. Εάν κάποιος δεν θέλει 100% να παίξει για την Αγγλία, δεν είναι δική μου δουλειά», είχε πει ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός για να έρθει η απάντηση από τον φορ της Κρίσταλ Πάλας που τελικά προτίμησε την Ακτή Ελεφαντοστού.

«Η “ιδιωτική” συνάντηση με τον κύριο Σάουθγκεϊτ ήταν πολύ φιλική. Ωστόσο η απόφαση του Γουίλφριντ είχε παρθεί πριν αναλάβει ο κύριος Σάουθγκεϊτ στην εθνική αρχικά ως προσωρινός και μετά ως μόνιμος.
Ήταν μια προσωπική επιλογή του Γουίλφριντ και ήταν δικαίωμά του να δεχθεί να παίξει για μια εθνική εκπροσωπώντας τη χώρα που γεννήθηκε και αυτή της οικογενειακής του κληρονομιάς. Η “επιθυμία” του ή το “πάθος” του δεν θα έπρεπε ποτέ να αμφισβητηθούν δημοσίως μιλώντας για την συγκεκριμένη απόφαση
» ανέφερε ο ατζέντης του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x