Stoiximan Super League

Απάντηση Κοντονή σε ΠΑΟ μέσω… κύκλων!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βάζει τον Γιάννη Αλαφούζο στο ίδιο τσουβάλι με την ομοσπονδία, που –όπως λέει- βαρύνεται με «κακουργηματικές κατηγορίες».

Μέσω «κύκλων» και «τετραγώνων» του (!) απάντησε ο Σταύρος Κοντονής στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που τον θεωρεί συνυπεύθυνο με την «διεφθαρμένη» ΕΠΟ για το διαφαινόμενο Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκφράζοντας αποκλειστικά το προσωπικό του μένος εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου, ίσως επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟ έχει αρνηθεί να ξαναγίνει συνομιλητής του, ο υφυπουργός Αθλητισμού τον βάζει στο ίδιο τσουβάλι με την ομοσπονδία, που –όπως λέει- βαρύνεται με «κακουργηματικές κατηγορίες», όσον αφορά το πιθανό ναυάγιο στο οποίο οδηγείται το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Κοντονής θεωρεί, όπως ανέφεραν στους δημοσιογράφους οι στενοί συνεργάτες του, ότι «Grexit είναι οι διοικούντες την ΕΠΟ με τις κακουργηματικές κατηγορίες, που δεν αφήνουν τις καρέκλες τους, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που τορπίλισε κάθε πρωτοβουλία του Κοντονή για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες - επενδυτές των μεγάλων ομάδων και να βρουν μία συναινετική λύση. Αν υπήρχε συμφωνία των “4” και έδιναν τα χέρια, τότε ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα ξεκινούσε το Κύπελλο κεκλεισμένων των θυρών»!

Πάντως, προκαλεί τουλάχιστον απορία το γεγονός ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τορπίλισε τη συνάντηση των «μεγάλων» του ποδοσφαίρου μαζί του. Κι αυτό διότι η συνάντηση είχε προγραμματιστεί κανονικά και θα γινόταν δίχως την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Το ραντεβού, ως γνωστόν, ματαιώθηκε λίγες ώρες πριν την πραγματοποίησή του έπειτα από παρέμβαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος έκρινε ότι θα παραβιάζονταν οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη αν αυτός παρίστατο στη συνάντηση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x