Stoiximan Super League

Απαίτηση λαού από Μπεργκ για χατ-τρικ με Ολυμπιακό

Μπαρουτοκαπνισμένος είναι ο Μάρκους Μπεργκ το τελευταίο διάστημα. Μετά το χατ-τρικ με την Βέροια, ο κόσμος του Παναθηναϊκού απαίτησε να κάνει το ίδιο και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον ο Μάρκους Μπεργκ που έφτασε τα 16 τέρματα με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια το Σάββατο.

Μάλιστα, οι τελευταίες εμφανίσεις του Σουηδού επιθετικού, έχουν «φτιάξει» τον κόσμο του Παναθηναϊκού που θέλουν να δουν τον Μπεργκ να πραγματοποιεί αντίστοιχη εμφάνιση και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 19 Μαρτίου.

Μετά το ματς του Σαββάτου στην Λεωφόρο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που περίμεναν τον Μπεργκ, του έλεγαν ότι περιμένουν να κάνει το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λέγοντα τους... «θέλουμε να βάλεις τρία γκολ και με τον Ολυμπιακό».

Σύμφωνα με τη «Live Sport» μάλιστα, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ρώτησαν τον Μπεργκ για το ενδιαφέρον από την Κίνα, με τον ίδιο να εκφράζει άγνοια και να τονίζει ότι θέλει να μείνει για καιρό ακόμα στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x