Europa League

Απαίτηση πρόκρισης από Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στο Βέλγιο και λίγες ώρες πριν την πρώτη μάχη με την Κλαμπ Μπριζ προτίθεται να μιλήσει στους παίκτες απαιτώντας την πρόκριση.

Πολύ «ζεστά» έχει πάρει τα ματς με την Κλαμπ Μπριζ για τα play offs του Champions League. Έτσι μετά την παρουσία του ανήμερα της Παναγίας στην προπόνηση, όπου είχε συζήτηση με Χιμένεθ, Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς, αλλά και μετά το ταξίδι του χθες με ιδιωτικό αεροπλάνο στο Βέλγιο και την παρακολούθηση της χθεσινοβραδινής προπόνησης της ΑΕΚ, σήμερα αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» πιθανότατα στο γεύμα πριν το ματς αναμένεται να ντοπάρει ψυχολογικά την ομάδα ζητώντας να τα δώσουν όλα, αλλά και τονίζοντας τη σημασία της πρόκρισης. Ουσιαστικά ο «τίγρης» θα απαιτήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν στους ομίλους του Europa League. Άλλωστε ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως μετά τη μακρά απουσία της ομάδας από την Ευρώπη, μία πρόκριση στους ομίλους θα αρχίσει να ξαναβάζει την ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό χάρτη, εκεί όπου στο παρελθόν, ακόμη και σχετικά πρόσφατα, είχε σημειώσει πολλές και σημαντικές επιτυχίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x