Stoiximan Super League

Απανωτές επισκέψεις του Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια!

O Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και ο γιος του, Γιώργος, επισκέφτηκαν αρκετές φορές το οικόπεδο του γηπέδου της ΑΕΚ προκειμένου να ενημερωθούν για τις πρώτες εργασίες αλλά και για αυτές που… έρχονται!

Η αντίστροφη μέτρηση για την «Αγια-Σοφιά» έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και όλα τα στελέχη της ΑΕΚ αλλά και της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» ανυπομονούν για την Τρίτη, που θα φέρει στα χέρια τους την πολυπόθητη οικοδομική άδεια. Από τον… χορό δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έκανε τσεκάρισμα και μάλιστα διπλό στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στον χώρο που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας» τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Μάλιστα, κατά την δεύτερη επίσκεψή του, ήταν μαζί του και ο γιος του, Γιώργος. Οι δυο τους ενημερώθηκαν για τις πρώτες εργασίες που έχουν γίνει στο οικόπεδο αλλά και για αυτές που θα ακολουθήσουν από την στιγμή που ξεκινήσει η πρώτη φάση των έργων.

Τέλος, ο Γιώργος Μελισσανίδης πήγε και την Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί με τον project μάνατζερ του νέου γηπέδου, Δημήτρη Ανδριόπουλο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους μίλησαν μέχρι και για τα σημεία όπου θα τοποθετηθούν οι κάμερες, που όπως συνηθίζεται σε τέτοια μεγάλα έργα καταγράφουν τις εργασίες λεπτό προς λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x