Stoiximan Super League

Απαράδεκτες ενέργειες Λουτσέσκου μετά το Ατρόμητος-Ξάνθη

Τα παράπονα που είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τη διαιτησία του Αναστάσιου Παπαπέτρου, προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό του, γεγονός που τον οδήγησαν σε απαράδεκτες ενέργειες μετά τον αγώνα.

Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε σε ιθύνοντες του Ατρόμητου κι όχι μόνο η συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη, με τον εκνευρισμό του Ρουμάνου τεχνικού από τη διαιτησία να τον οδηγούν σε ενέργειες που δεν έχει συνηθίσει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, με τη λήξη της αναμέτρησης και μετά το «ντου» προς τον ρέφερι της αναμέτρησης, Αναστάσιο Παπαπέτρου, ο τεχνικός των Ακριτών έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη στην κάμερα NOVA.

Ωστόσο, τη στιγμή που οπαδοί του Ατρόμητου τον... έψελναν για τη συμπεριφορά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου με το που ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του στη συνδρομητική τηλεόραση, γύρισε προς την εξέδρα και τους έκανε μια... διεθνή χειρονομία, χωρίς ωστόσο οι διαιτητές να είναι παρόντες και να καταγράψουν το γεγονός.

Παρ' όλα αυτά, η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Λουτσέσκου δεν σταμάτησε εκεί, αφού τη στιγμή της αποχώρησής τους προς το πούλμαν της Ξάνθης, καταφέρθηκε με ύβρεις προς τον κόσμο του Ατρόμητου που ήταν έξω από τα αποδυτήρια.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x