Ισπανία

«Απασφάλισε» ο Κουτίνιο: «Χαίρομαι που με θέλει ένας σπουδαίος σύλλογος, σαν την Μπαρτσελόνα»!

Ο Κουτίνιο την… έριξε τη «βόμβα», καθώς φέρεται να δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, ανάβοντας… φωτιές στους φίλους των ''reds'' και σκορπώντας χαμόγελα σε εκείνους των Καταλανών!

Το σίριαλ… συνεχίζεται, πιο «καυτό» από ποτέ!

Εδώ και μήνες, ο Νο. 1 μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα -φέρεται να- είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο, και στα δύο λιμάνια, Καταλονία και Λίβερπουλ, αναμένουν με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις, για διαφορετικούς λόγους, φυσικά.

Οι μεν οπαδοί της Μπάρτσα (και όχι μόνο), και μόνο στην ιδέα ότι ενδέχεται, στην τριπλέτα Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ, να προστεθεί ο Βραζιλιάνος… δεν μπορούν να περιμένουν, οι δε της Λίβερπουλ, γιατί ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν, πως θα χάσουν τον πιο ποιοτικό τους παίκτη, ειδικά τώρα, που η ομάδα επέστρεψε στο Champions League.

Οι τελευταίοι, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν πάθει… πανικό! Ο λόγος; Δηλώσεις του ίδιου του Φιλίπε Κουτίνιο!

O 24χρονος φέρεται να έχει πει, όπως αποκαλύπτει το βραζιλιάνο ESPN και αναμεταδίδει η Marca, πως νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον των Καταλανών! «Είμαι χαρούμενος, που ένας σπουδαίος σύλλογος, σαν την Μπαρτσελόνα, ενδιαφέρεται για εμένα. Είναι σπουδαίο. Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ωστόσο,
ακόμα δεν έχει έρθει κάτι σε μένα. Αν έρθει, θα το χειριστεί ο μάνατζέρ μου. Εγώ, το μόνο που έχω να κάνω, είναι να είμαι συγκεντρωμένος στο γήπεδο
», φέρεται να είναι τα λόγια του Κουτίνιο.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήθελε πολύ, για να σημάνει… συναγερμός στους «κόκκινους» και όλα δείχνουν πως αυτό θα είναι το θρίλερ του καλοκαιριού.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x