Stoiximan Super League

Απειλεί ακόμη και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης!

Στάση αναμονής από τον Ασ. Τρίπολης στα μεταγραφικά, όσο οι προτάσεις των 11 ΠΑΕ δεν επικυρώνονται, καθώς σε αυτή την περίπτωση οι Αρκάδες σκέφτονται ακόμη και να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα!

Παρότι στον Αστέρα Τρίπολης υπήρξε… κύμα αποχωρήσεων, στην ομάδα της Αρκαδίας τηρούν στάση αναμονής, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, καθώς δεν είναι σίγουρο πως οι Αρκάδες θα κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα!

Όπως προκύπτει μέσα από την ομάδα, η προετοιμασία θα ξεκινήσει, ουσιαστικά, όταν επικυρωθούν οι προτάσεις των 11 ΠΑΕ -πλην των «μεγάλων»- όπως αυτές προέκυψαν από τη συνάντηση των ιδιοκτητών, στις 30 Μαΐου!

Η εν λόγω δέσμευση των 11, μάλιστα, υπάρχει και γραπτώς, αλλά αν δεν υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα, η ομάδα της Τρίπολης δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα συμμετέχει στη Super League της σεζόν 2015/2016.

Τονίζεται, δε, πως ήδη κάποιες ΠΑΕ έχουν «σπάσει» τη συμφωνία, ανακοινώνοντας μεταγραφές, ενώ δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που αποτυπώθηκαν στη δέσμευση της 30ής Μαΐου!

Προς το παρόν, ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίζεται αποφασισμένος να επιδιώξει ως το τέλος να τηρηθούν όλα όσα συμφωνήθηκαν, για ίσους όρους! Σε διαφορετική περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x