Πορτογαλία

Απειλεί για τετράδα η Μαρίτιμο

Έτοιμη να διεκδικήσει την πρώτη τετράδα της Primeira Liga είναι η Μαρίτιμο, μετά το 1-0 επί της Μπράγκα για τη 14η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η Μαρίτιμο νίκησε 1-0 την Μπράγκα εντός έδρας για τη 14η αγωνιστική της Primeira Liga και μείωσε στο -1 από την πρώτη τετράδα και τη φιναλίστ του Europa League του 2011 και ετοιμάζεται να αμφισβητήσει την κλασική τετράδα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου για την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -5 από την τρίτη Μπενφίκα.

Σε ένα ανοιχτό ματς, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και να πετύχουν το γκολ με τον Τζούνιορ στο 55'.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Ματέους, Μαρσέλο Γκοϊάνο (85’ Ρικάρντο Ορτα), Ρικάρντο Φερέιρα, Ραούλ Σίλβα, Τζέφερσον, Ντανίλο, Βούκτσεβιτς (85’ Αντρέ Ορτα), Εσγκάιο, Ξάντας (75’ Χασάν), Φάμπιο Μάρτινς, Ντιέγκο Σόουζα


Ανεβαίνει η Γκιμαράες, που νίκησε 1-0 τη Φεϊρένσε εντός έδρας και βρέθηκε στο -5 από την προνομιούχο τετράδα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο +3 από τις θέσεις υποβιβασμού.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x