Stoiximan Super League

Απειλή οπαδών σε παίκτες και Μοράις: «Την επόμενη φορά που θα μας δείτε εδώ δεν θα είναι για καλό»

Παρότι δεν συνέβη το παραμικρό παρατράγουδο, οι οπαδοί της ΑΕΚ που ανέβηκαν στα Σπάτα έστειλαν σε έντονο ύφος ξεκάθαρο μήνυμα στον Ζοσέ Μοράις και τους παίκτες του.

Ολοκληρώθηκε η «επίσκεψη» των οπαδών της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Η αντιπροσωπεία της «Original 21», όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, τα είπε για περίπου μισή ώρα με τους παίκτες και τον Ζοσέ Μοράις στους οποίους έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

«Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να τα δίνετε όλα, τον καλύτερό σας εαυτό. Όπως κάνατε πέρσι στον τελικό και τους γ... Έτσι θέλουμε να παίζετε, όχι να μας ξεφτιλίζετε. Δεν γίνεται με ομάδες της πλάκας να νικάτε 2-0 και να γίνεται 2-2.

Εμείς θα είμαστε και αύριο στο πέταλο για να σας στηρίξουμε, αλλά να βλέπουμε να βγάζετε ψυχή. Μέχρι εδώ ήταν μάγκες. Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να πάει στον πρόεδρο και να του ζητήσει να φύγει. Εάν μας ξαναδείτε εδώ δεν θα είναι για καλό
», ήταν μερικές από τις ατάκες που ειπώθηκαν από τους οργανωμένους.

Τέλος, να τονιστεί πως δεν υπήρξε το παραμικρό παρατράγουδο ή η οποιαδήποτε ένταση και αφού αποχώρησαν οι οπαδοί ο Πορτογάλος τεχνικός μπήκε με τους κιτρινόμαυρους στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x