Stoiximan Super League

Απείλησε αστυνομικό ο Μοντέστο!

Ύβρεις κατά των διαιτητών και απειλές κατά αστυνομικών εκτόξευσε ο Φρανσουά Μοντέστο μετά την αποβολή του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.

Ιδιαίτερα επιβαρυντική είναι η έκθεση της αστυνομίας για το Φρανσουά Μοντέστο και τη συμπεριφορά του πριν και μετά την αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» φέρεται να εκτόξευσε ύβρεις κατά των διαιτητών και να απείλησε δυνάμεις της αστυνομίας που ήθελαν να τον συνοδεύσουν έξω από το γήπεδο.

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει πως: «…Ο παράγοντας του Ολυμπιακού Φρανσουά Μοντέστο επιτέθηκε σε αυτούς (σ.σ. διαιτητές) φραστικά. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο παρενέβησαν άμεσα και προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, πλην όμως ο ανωτέρω αντέδρασε απωθώντας αυτούς, ενώ απευθυνόμενος σε Αστυνομικό της διμοιρίας που βρισκόταν στο σημείο του είπε στην αγγλική γλώσσα: “Πρόσεχε γιατί θα σε βρω και θα έρθω σπίτι σου” και εν συνεχεία αποχώρησε...».

Ο Μοντέστο δεν έχει κληθεί σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League, πιθανότατα γιατί στο φύλλο αγώνα οι πράξεις του αναφέρονται ως «ανάρμοστη συμπεριφορά» και από την στιγμή που αποβλήθηκε έχει αυτόματα την ποινή μίας αγωνιστικής να μην καθίσει στον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x