Ισπανία

Απέκτησε τον 14χρονο, Ντάνι Ροντρίγκες η Μπαρτσελόνα

Επένδυση στο μέλλον για την Μπαρτσελόνα, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του 14χρονου μεσοεπιθετικού της Σοσιεδάδ, Ντάνι Ροντρίγκες. Έντονο ενδιαφέρον είχε δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου έκλεισαν οι «μπλαουγκράνα», την στιγμή μάλιστα, που η Παρί Σεν Ζερμέν είχε φτάσει μία ανάσα από την απόκτηση του πιτσιρικά της Σοσιεδάδ.

Επί της ουσίας απομένει η οριστικοποίηση της μεταγραφής, με τον 14χρονο Ντάνι Ροντρίγκες να ενσωματώνεται στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, La Masia, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής Sport.

Εξάλλου, υπήρχαν αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Σοσιεδάδ, μεταξύ των οποίων, όπως προαναφέραμε και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο γαλλικός σύλλογος είχε προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις για τον Ντάνι Ροντρίγκες, ωστόσο η Μπαρτσελόνα πρόλαβε να αποσπάσει την υπογραφή του μικρού της Σοσιεδάδ.

Αναφορικά με τη θέση που αγωνίζεται ο αριστεροπόδαρος, Ντάνι Ροντρίγκες είναι είτε πίσω από τον επιθετικό είτε σε ρόλο εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x