Stoiximan Super League

Απέραντο μπάχαλο με τις ημερομηνίες - Κλειδί της λύσης η Nova

Καραμπόλα αναβολών δημιουργεί η νέα ημερομηνία για τον τελικό που ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Με ποιο τρόπο μπορούν να γίνουν όλοι οι αγώνες έως τις 29 Μαΐου.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης την πρόθεσή της να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου την Τρίτη 17 Μαΐου.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει όμως κάτι τέτοιο μοιάζει από δύσκολο έως αδύνατο. Και αυτό γιατί δημιουργεί μια μεγάλη καραμπόλα στις ημερομηνίες των playoffs.

O κανονισμός ορίζει ότι ανάμεσα στα παιχνίδια πρέπει να υπάρχει κενό 48 ωρών, δηλαδή δύο πλήρη 24ωρα ημερολογιακά. Κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας της ΑΕΚ για τα playoff που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 18.15 ΔΕΝ μπορεί να διεξαχθεί ακόμα και αν ο τελικός γίνει την Τρίτη στις 20:30.

Φυσικά λόγω του τελικού η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμμετάσχει και στην τρίτη αγωνιστική των playoffs που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα μεγάλο μπάχαλο με τις ημερομηνίες που είναι περιορισμένες, ενώ η Nova στην πρώτη της αντίδραση ήταν αρνητική.

Το συνδρομητικό κανάλι είναι αυτό που κρατάει το κλειδί της λύσης αλλά θα πρέπει να κάνει πίσω στο θέμα της αλλαγής των ημερομηνιών.

Πως θα μπορούσαν να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες μέσα στην διορία που εκπνέει στις 29 Μαΐου;

Με αλλαγές σε όλους τους αγώνες των playoffs από την 2η αγωνιστική και μετά. Ας δούμε το παράδειγμα.

Πρώτη αγωνιστική: Τετάρτη 11 Μαΐου
Δεύτερη αγωνιστική: Σάββατο 14 Μαΐου
Τελικός Κυπέλλου: Τρίτη 17 Μαΐου
Τρίτη αγωνιστική: Παρασκευή 20 Μαΐου
Τέταρτη αγωνιστική: Δευτέρα 23 Μαΐου
Πέμπτη αγωνιστική: Πέμπτη 26 Μαΐου
Έκτη αγωνιστική: Κυριακή 29 Μαΐου

Με αυτό το πρόγραμμα χωράνε όλοι οι αγώνες, αλλά όπως σας είπαμε και πιο πάνω απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι να κάνει πίσω η Nova και να δεχθεί αλλαγή των ημερομηνιών, κάτι που αυτή τη στιγμή που μιλάμε φαντάζει δύσκολο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x