Stoiximan Super League

Απέρριψε πρόταση 4 εκ. ευρώ για τον Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ

Πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γκόικο Τσίμιροτ δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο η απάντησή του ήταν αρνητική, σύμφωνα με σάιτ της Βοσνίας. Δείτε τι είπε άτομο από το κοντινό περιβάλλον του παίκτη.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ αποτέλεσε την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος άσσος μαγνήτισε με τις εμφανίσεις του, τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών, κλαμπ κυρίως από τη Γερμανία, ενώ οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για πρόταση που έφθασε στα γραφεία του «δικέφαλου του βορρά», αλλά υπήρξε αρνητική απάντηση.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «bosnische-nationalmannschaft» υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση για τον Τσίμιροτ, ύψους 4 εκ. ευρώ, ωστόσο η απάντηση που έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αρνητική.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις ενός ανθρώπου από το κοντινό περιβάλλον του παίκτη. «Ο Τσίμιροτ είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, θα γίνει ότι αποφασίσει το αφεντικό της ομάδας. Φυσικά και υπάρχει πρόταση από τη Βέρντερ, ενώ ο τρόπος που αγωνίζεται ταιριάζει του ταιριάζει. Η Μπουντεσλίγκα θα ήταν μια ωραία πρόκληση και το όνειρό του (σσ. του Τσίμιροτ) είναι να παίξει σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x