Stoiximan Super League

«Απέρριψε την ΑΕΚ ο Χέμεθ»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Πάκο Χέμεθ. Πληροφορίες του έγκυρου ραδιοφώνου «Cadena Ser» αναφέρουν ότι η πρόταση της «Ένωσης» απορρίφθηκε από τον Ισπανό.

Αφαιρείται οριστικά, όπως φαίνεται, το όνομα του Πάκο Χέμεθ από τη λίστα των υποψηφίων για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία.

Ο Ισπανός είναι ένας από τους προπονητές που άρεσαν πολύ στην «Ένωση» και η λύση που φέρεται να προωθούσε περισσότερο από κάθε άλλη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Όπως αναφέρουν ωστόσο δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Ισπανία, ο ίδιος δεν έδειξε θετικός να έρθει στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του έγκυρου ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Ser», Χοσέ Δαδίβ Παλάθιο, αποκάλυψε με ανάρτησή του στο twitter ότι ο Χέμεθ πιέζεται να μείνει στη Ράγιο. Αναφερόμενος λοιπόν στις προτάσεις που έχει από άλλες ομάδες, σημειώνει ότι αυτή της ΑΕΚ απορρίφθηκε ήδη.

Οι αναρτήσεις του Παλάθιο

«Ο Πάκο είχε πρόταση ανανέωσης το πρωί από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Αν τη δεχθεί, θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της δεύτερης κατηγορίας. Δεν έγινε συζήτηση για τη διάρκεια (σ.σ. του συμβολαίου)».

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις προτάσεις στον Χέμεθ για την επόμενη σεζόν: Από τις Ράγιο, Εσπανιόλ, ΑΕΚ (απορρίφθηκε) και άλλη μια από το Μεξικό».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x