Super League 2

Απίστευτα Τρίκαλα, έριξαν «τριάρα» στη Λάρισα!

Ποιο ντέρμπι; Στη Θεσσαλία… κουμάντο κάνουν τα Τρίκαλα! Παίζοντας «αφηνιασμένοι», οι Τρικαλινοί νίκησαν… μόνο 3-0 την τραγική Λάρισα και διατήρησαν τις -λίγες- πιθανότητές τους για άνοδο ζωντανές.

Τρίκαλα… όνομα και πράμα!

Σε ένα ματς που τα είχε ΟΛΑ, τα Τρίκαλα έκαναν… πάρτι με καλεσμένη την ΑΕΛ, νικώντας με το εμφατικό 3-0 τους «βυσσινί», στο θεσσαλικό ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής στη Football League!

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν και τρία δοκάρια, πέρα από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες τους, και θα μπορούσαν να πετύχουν μια ιστορική νίκη απέναντι στη Λάρισα, που θα πρέπει να περιμένει για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, με την ήττα της αυτή, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ισοβαθμεί -με 66 βαθμούς- στην κορυφή της βαθμολογίας με την Κέρκυρα -που πήρε ξεκούραστα (άνευ αγώνα) τους τρεις βαθμούς με τον διαλυμένο Εργοτέλη. Η λογική λέει πως η ΑΕΛ και οι νησιώτες θα ανέβουν στη Super League, αλλά απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές, με τον Απόλλωνα να έχει 60 βαθμούς και τα Τρίκαλα 59.

Σε ό,τι αφορά το ματς, τα Τρίκαλα ήταν εντυπωσιακά από την αρχή, μην αφήνοντας τους «βυσσινί» να… πάρουν ανάσα! Έξι λεπτά μετά το δοκάρι του Στεφάνοβιτς (14’), ο Ριζογιάννης, με διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ στο 20’, ενώ στο 42’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρέντζας και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Λαρισινούς, που είδαν τον Στεφάνοβιτς να έχει και δεύτερο δοκάρι στο 63’! Για να… αναλάβει ο Κουσκουνάς, ο οποίος, με τέρματα στο 68’ και στο 77’, έγραψε το 3-0, με τον Δουκάκη να έχει και τρίτο δοκάρι για τα Τρίκαλα στο 90’!

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Μεγάλη Τρίτη, 26/4

Πανσερραϊκός-Λαμία 0-0
(57' Πίντο, 90'+1' πέν Γιαλούσης)

Μεγάλη Τετάρτη, 27/4

Κισσαμικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0
(55’ Ποκόνγκ)

Ζάκυνθος-Αχαρναϊκός 0-0

Χανιά-Πανελευσινιακός 2-0
(13’ Δεινόπαπας, 44’ Παγώνης)

Απόλλων Σμύρνης-Παναχαϊκή 1-1
(62’ Μπουντόπουλος - 51’ Σαμπατάκος)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναιγιάλειος 3-1
(12’ Μαυρίας, 25’ Γκόλιας, 64’ Τσιλούρης - 2’ Σκαρτσίλας)

Τρίκαλα-ΑΕΛ 3-0
(20’ Ριζογιάννης, 68’, 77’ Κουσκουνάς)

Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα (0-3 α.α.)
Εργοτέλης-Κέρκυρα (0-3 α.α.)

Η επόμενη αγωνιστική (31η)

Πανελευσινιακός-Αγροτικός Αστέρας
Αχαρναϊκός-Χανιά
Καλλιθέα-Κισσαμικός
Λαμία-Ζάκυνθος
Λάρισα-Πανσερραϊκός
Κέρκυρα-Απόλλων Σμύρνης
Παναιγιάλειος-Τρίκαλα
Εργοτέλης-Αναγέννηση Καρδίτσας
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x