Ελλάδα

Απίστευτες σπατάλες στην ΕΠΟ

Σκανδαλώδεις σπατάλες από την ΕΠΟ φέρνει στην επιφάνεια δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

Τεράστιες σπατάλες και οικονομική ασυδοσία στα οικονομικά της ΕΠΟ, κυρίως επί εποχής προεδρίας του Γιώργου Σαρρή, φέρνει στην επιφάνεια δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

Ο τότε ταμείας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Δημητρίου, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τη στιγμή που είχε κάνει αίτηση να μειωθούν τα έξοδα, στα οποία συμπεριλαμβάνονταν και χρήματα που έπαιρναν οι παράγοντες, αλλά συνάντησε τις αρνήσεις της διοίκησης σε όσα εισηγήθηκε. Έτσι ο ίδιος αποχώρησε από το πόστο του, έπειτα από μόλις ένα δίμηνο.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες σπατάλες, ήταν και το κόστος των σημάτων που ράβονται στις φανέλες των διαιτητών και των βοηθών, αφού έφτανε στις 42.000 ευρώ τον χρόνο, με τον Δημητρίου να το αλλάζει και να κλείνει νέα συμφωνία με μόλις 2.500 ευρώ ετησίως.

Επιπλέον, ο πρώην ταμίας της ΕΠΟ είχε αλλάξει και τις ασφάλειες των 13 αυτοκινήτων που ανήκαν στην ΕΠΟ και κόστιζαν 16.000 ευρώ τον χρόνο, για να φτάσουν να κοστίζουν όλα τα αυτοκίνητα μαζί, με τις αλλαγές που έγιναν, στις 2.500 ευρώ τον χρόνο.

Μάλιστα, άνθρωποι της ΕΠΟ έλεγαν ότι «θωρακισμένες Mercedes να είχαμε, τόσα λεφτά για ασφάλεια δεν θα δίναμε...».

Όσον αφορά στο θέμα με την υπόθεση Eurostar (Travel Plan), η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή έχει παραπέμψει τον σχετικό φάκελο στους αρμόδιους οικονομικούς εισαγγελείς. Το δημοσίευμα αναφέρει πως στα ταμεία της ΕΠΟ δεν μπήκε ούτε ευρώ από το ποσό που είχε αποτιμηθεί στα 3,5 εκατ. ευρώ, με τη μορφή χορηγίας από την εταιρεία προς την Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x