Αγγλία

Απίστευτη αποκάλυψη του Άντι Κάρολ για τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ!

Παραμένει η πιο ακριβή μεταγραφή Βρετανού παίκτη και 4η μεταξύ ομάδων της Premier. Όπως παραμένει και μία τεράστια «φούσκα»! Ειδικά μετά από αυτό που αποκάλυψε ο Άντι Κάρολ, δε, κοντεύει να σκάσει!

Ιανουάριος 2011.

Η Λίβερπουλ βάζει στα ταμεία της 57 εκατομμύρια ευρώ από τη μεταγραφή του Φερνάντο Τόρες, πραγματοποιώντας την πιο ακριβή μεταγραφή μεταξύ ομάδων της Premier League.

Και αποφασίσει να δώσει τα 40, προκειμένου να φέρει -ως αντικαταστάτη του Ισπανού στράικερ!- τον Άντι Κάρολ στο λιμάνι από τη Νιούκαστλ, δαπανώντας τα περισσότερα χρήματα που έχει δώσει ποτέ ομάδα για Βρετανό ποδοσφαιριστή.

Αυτό ήταν…

Οι «κόκκινοι» μόλις είχαν πραγματοποιήσει μία από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία, αναλογικά, φυσικά και με το αστρονομικό ποσό που έδωσαν στις «καρακάξες».

Ο Κάρολ… πέρασε και δεν ακούμπησε από το «Άνφιλντ», είχε δεκάδες τραυματισμούς και γενικά, ποτέ δεν έπαιξε ούτε το 1/3 του εξαιρετικού -ομολογουμένως- ποδοσφαίρου που έπαιξε στη Νιούκαστλ.

Αυτά, πλέον, είναι περασμένα ξεχασμένα. Η μήπως όχι; Γιατί, η δήλωση που έκανε ο Άντι Κάρολ, πραγματικά… δεν υπάρχει! Και να θέλουν, δηλαδή, να τον ξεχάσουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, δεν μπορούν, μετά από αυτό.

Ιδού τι μυθικό είπε ο Κάρολ για τη μεταγραφή του στους «κόκκινους»: «Ήμουν στο ελικόπτερο, για να πάω από το Νιούκαστλ στο Λίβερπουλ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου. Και όση ώρα ήμασταν στον αέρα… googlαρα τους παίκτες της Λίβερπουλ, γιατί δεν ήξερα ποιοι έπαιζαν στην ομάδα!

Υπέγραψα και δεν ήξερα ποιοι θα είναι οι νέοι μου συμπαίκτες! Ήξερα, βέβαια, τον Τζέραρντ και κάποιους άλλους, αλλά όχι όλους. Δεν ήμουν έτοιμος να φύγω από τη Νιούκαστλ. Την αγαπώ αυτή την ομάδα. Είχα εισιτήριο διαρκείας όταν ήμουν μικρός και έφυγα στα 22 μου. Δεν θα μπορούσα να συνηθίσω ποτέ στη Λίβερπουλ
».

Είναι αυτό που λένε… ψώνισε από σβέρκο!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x