Αγγλία

Απίστευτη σκηνή: Η Τσέλσι έκανε δώρο στον Χίντινκ μια... βέσπα!

Με δώρο μια βέσπα σε έκδοση... Τσέλσι τίμησαν οι «μπλε» τον Γκους Χίντινκ, για την προσφορά του στην ομάδα. Παίκτης της χρονιάς από συμπαίκτες και οπαδούς ο Γουίλιαν, ο Αζάρ το καλύτερο γκολ.

Την ετήσια εκδήλωση για τα βραβεία της χρονιάς διοργάνωσε χθες (13/5) η Τσέλσι, με κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο του «BBC» Κρις Χόλινς και μεγάλο... πρωταγωνιστή τον Γουίλιαν.

Αυτό που ξεχώρισε όμως, ήταν το δώρο του συλλόγου στον Γκους Χίντινκ για την προσφορά του στην ομάδα. Οι «μπλε» χάρισαν στον 69χρονο Ολλανδό μια βέσπα σε έκδοση... Τσέλσι και παράλληλα το καλύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο της βραδιάς.

inner

Όσον αφορά τα βραβεία, παίκτης της χρονιάς από συμπαίκτες και οπαδούς αναδείχθηκε ο Γουίλιαν (οι μοναδικοί που έχουν κερδίσει και τα δύο βραβεία στο παρελθόν ήταν ο Εντέν Αζάρ το 2014-15 και ο Χουάν Μάτα το 2012-2013) των 11 γκολ και των 10 ασίστ.

Καλύτερος νέος παίκτης αναδείχθηκε ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, καλύτερος παίκτης των ακαδημιών ο Φικάγιο Τομόρι, καλύτερη παίκτρια η Κέιτι Τσάπμαν, ενώ το βραβείο για το καλύτερο γκολ απονεμήθηκε στον Εντέν Αζάρ για την προ ημερών «ζωγραφιά» του κόντρα στην Τότεναμ.

Μια ακόμα ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση του Τζον Τέρι για τις 700 συμμετοχές του με τη φανέλα της Τσέλσι. Ο Άγγλος, έγινε φέτος ο μόλις τρίτος παίκτης που σπάει αυτό το φράγμα στην ιστορία του συλλόγου, την ώρα που στη διοίκηση περιμένουν την απάντησή του στην πρόταση που του έχουν καταθέσει για την μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Θυμηθείτε το γκολ με το οποίο ο Βέλγος διαμόρφωσε το 2-2 στο ντέρμπι με τους «πετεινούς»



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x