Champions League

Απίστευτο… γλέντι της Γιουβέντους στο Ζάγκρεμπ!

Περίπου μισή ώρα χρειάστηκε η Γιουβέντους για να δείξει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ποιος κάνει… κουμάντο και τελικά νίκησε 4-0 σε ματς για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου Champions League.

Σαν… ελκυστική «Κυρία» έπαιξε η Γιουβέντους στο Ζάγκρεμπ και με ωραίο –κατά διαστήματα- ποδόσφαιρο, πήρε εύκολα αυτό που ήθελε, δηλαδή τη νίκη. «Οι μπιανκονέρι» επικράτησαν 4-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς μετά από μόλις μισή ώρα αγώνα.
Άλλωστε, μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν στους Κροάτες το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης, αφήνοντάς τους σε καθαρά παθητικό ρόλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο διάστημα κυριαρχίας της ιταλικής ομάδας αποδείχθηκε ο Μιραλεμ Πιάνιτς ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ στο 24’ και 7 λεπτά αργότερα έβγαλε τον Ιγουαΐν μόνο πίσω από την αντίπαλη άμυνα και ο Αργεντινός με άψογο κατέβασμα και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Η μόνη… πράξη αντίστασης από τους γηπεδούχους προήλθε από τον γνωστό μας Γκόρντον Σίλντενφελντ. Στο 26’ ο πρώην κεντρικός αμυντικός Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ είδε το δοκάρι να σταματά κεφαλιά του στη μοναδική τελική που καταγράφηκε για λογαριασμό σε ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα ο Αλέγκρι αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Πιάνιτς που αποχώρησε χωλαίνοντας για τα αποδυτήρια, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να ανακόψει τη φόρα της ομάδας που σημείωσε ακόμη ξανά γκολ, το ωραιότερο του αγώνα, με καταπληκτικό σουτ του Ντιμπάλα από 35 μέτρα. Κι αν αυτό το τέρμα του Αργεντινού ήταν πραγματική μαγεία, το επόμενο ήταν… συνωμοσία! Ο Ντάνι Άλβες εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Σίλντενφελντ και άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ο τερματοφύλακας Σέμπερ και στην προσπάθειά του να αποκρούσει, να στείλει τελικά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-0, το οποίο φέρνει τη Γιούβε στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Σεβίλλη που την ίδια ώρα επικρατούσε 1-0 της Λιόν.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γιουβέντους 0-4
(24’ Πιάνιτς, 31’ Ιγουαΐν, 57’ Ντιμπάλα, 87’ αυτ. Σέμπερ)

Σεβίλλη – Λιόν 1-0
(52’ Μπεν Γιεντέρ)

Βαθμολογία

Γιουβέντους 4
Σεβίλλη 4
Λιόν 3
Ντινάμο Ζαγκρεμπ 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Σεβίλλη
Λιόν-Γιουβέντους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x