Γενικά

Απίστευτο: Η Ναντ ζητάει τα χρήματα για τη μεταγραφή του Σάλα!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Την ώρα που οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός ο Εμιλιάνο Σάλα λιγοστεύουν, η Ναντ ζητάει από την Κάρντιφ τα χρήματα της μεταγραφής του παίκτη!

Στις 21 Ιανουαρίου, το αεροπλάνο που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα από τη Γαλλία στην Ουαλία για τη μεταγραφή του παίκτη από τη Ναντ στην Κάρντιφ, συνετρίβη στο στενό της Μάγχης.

Από τότε τα ίχνη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή έχουν χαθεί, τα συντρίμμια του αεροσκάφους βρέθηκαν, ενώ από αυτά έχει ανασυρθεί πτώμα άγνωστης ταυτότητας.

Σύμφωνα με το Sky Sports, η Ναντ έκανε γνωστό σήμερα μέσω email στην Κάρντιφ, πως διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 5 εκατομμυρίων λιρών, στο διάστημα των δέκα επόμενων ημερών, την ώρα που η Κάρντιφ δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ από τα 17 εκατομμύρια, ποσό το οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο ομάδων για τη μεταγραφή του Αργεντινού στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στην αγγλική ομάδα πιστεύουν πως υπάρχουν πολλά ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα, όπως για παράδειγμα, τίνος ιδιοκτησία ήταν το αεροπλάνο, το οποίο συνετρίβη στις 21 Ιανουαρίου.

Θέλουν επίσης, να μάθουν για ποιον λόγο το αεροπλάνο του Σάλα επιχείρησε να απογειωθεί τρεις φορές, πριν ξεκινήσει το τελικό του ταξίδι για το Κάρντιφ.

Να σημειωθεί, ότι η Μπορντό έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, αλλά δεν είναι γνωστή η πρόθεσή της για το τι ακριβώς θα κάνει.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x