Γενικά

Απίστευτο ματς στο Gold Cup! (video)

Μεξικό και Τρίνινταντ & Τομπάγκο πρόσφεραν υπερθέαμα στο μεταξύ τους 4-4 για το Gold Cup. Τα ζευγάρια των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Απίθανο παιχνίδι έγινε στη Σάρλοτ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Gold Cup με το Μεξικό και το Τρίνινταντ & Τομπάγκο να προσφέρουν στο κοινό το χορταστικό 4-4, με τα επτά από τα οκτώ γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «ελ τρι» προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Αγκιλάρ στο 32’ και Βέλα στο 51’, αλλά μέσα σε 13 λεπτά ήρθε η ανατροπή με δύο γκολ του Κάμινγκς (55’, 67’) και Τζόουνς (58’). Το μακρινό σουτ του Γουαρδάδο ισοφάρισε για το Μεξικό (88’), το αυτογκόλ του Τζόουνς έφερε το 4-3, αλλά η κεφαλιά του Μάρσαλ στο 93’ χάρισε στο Τρίνινταντ & Τομπάγκο την πρώτη θέση στον όμιλο.



Η Κούβα επιβλήθηκε 1-0 της Γουατεμάλας με τέρμα του Ρέγες στο 73’ και προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρίτες των γκρουπ.

Πλέον οριστικοποιήθηκαν όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών: ΗΠΑ-Κούβα, Αϊτή-Τζαμάικα (18 Ιουλίου), Τρίνινταντ & Τομπάγκο-Παναμάς, Μεξικό-Κόστα Ρίκα (19 Ιουλίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x