Γενικά

Απίστευτο: Ομάδα στη Βραζιλία έδιωξε τέσσερις παίκτες γιατί αυνανίζονταν στα αποδυτήρια (pic)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ομάδα στη Βραζιλία, έδιωξε τέσσερις ποδοσφαιριστές, επειδή «πιάστηκαν» από την κάμερα, να αυνανίζονται στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Μέγα σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, μετά την είδηση ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές, εκδιώχθηκαν από την Sport Club Γκαούτσο, επειδή τους «τσάκωσαν» να αυνανίζονται στα αποδυτήρια της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές καταγράφηκαν να αυτοικανοποιούνται και να ικανοποιούν ο ένας τον άλλο και για αυτό το λόγο αποπέμφθηκαν, με το σύλλογο να εκφράζει την άποψη ότι αυτό ήταν ένα άκρως ντροπιαστικό περιστατικό.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας που αποφάσισε να «τελειώσει» τους παίκτες, δήλωσε... αηδιασμένος από το περιστατικό.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x