Αγγλία

Απίστευτο: Πιωμένος και σε άθλια κατάσταση ο Ρούνεϊ μετά το ματς με την Σκωτία (pic)

Ένα δημοσίευμα που «καίει» τον Γουέιν Ρούνεϊ, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας στην Αγγλία, που αποκαλύπτει ότι ο αρχηγός της Γιουνάτεντ ήταν μεθυσμένος μετά το Αγγλία – Σκωτία.

Απίστευτο σημερινό δημοσίευμα της «Sun» κάνει λόγο για ένα αδιανόητο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος ήταν σε μαύρα χάλια μετά το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σκωτία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αρχηγός της Μαν. Γιουνάιτεντ που δεν είναι και στα καλύτερα του, συνελήφθη μεθυσμένος, έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή των «λιονταριών» μετά το πρόσφατο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μάλιστα, εκείνο που λένε όσοι τον είδαν, είναι ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση και ότι ήταν εμφανές ότι είχε πιει αρκετά και μάλιστα... φανερά, αφού στο χώρο βρίσκονταν μέλη της αγγλικής FA.

Εκείνο που λένε όσοι τον είδαν, είναι ότι ήταν κατακόκκινος, προφανώς από το ποτό, ενώ δεν τον εμπόδισε να πιει το γεγονός πως ήταν στην αποστολή και μάλιστα φορούσε και τα ρούχα της αποστολής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x