Ισπανία

Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής στην Ισπανία έπεσε από τον τρίτο όροφο!

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της Αλμπαθέτε, με τον ποδοσφαιριστή Πελάγιο Νόβο να πέφτει από τον τρίτο όροφο και να τραυματίζεται σοβαρά.

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη το πρωινό του Σαββάτου στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε η Αλμπαθέτε ο ποδοσφαιριστής της Πελάγιο Νόβο είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που διαμένει η αποστολή της ομάδας ενόψει του παιχνιδιού με την Ουέσκα. Μάλιστα, οι πρώτοι που το αντιλήφθηκαν ήταν οι συμπαίκτες του Ρούμπεν Μίνιο και Σουσαέτα που τον βρήκαν να έχει πέσει στο κενό, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Δεν έχει γίνει γνωστό κάτι νεότερο στη συγκεκριμένη ιστορία, ωστόσο το αποψινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων οδεύει προς αναβολή.

Η ενημέρωση της Αλμπαθέτε:

«Ο ποδοσφαιριστής, Πελάγιο Νόβο, είχε ένα απίστευτο ατύχημα στο ξενοδοχείο της ομάδας αυτό το πρωί και με σταθερή κατάσταση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Σαραγόσα συνοδευόμενος από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για την κατάστασή του» ήταν η επίσημη ενημέρωση της Αλμπαθέτε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x