Stoiximan Super League

Απίστευτος διασυρμός της Κ-20 του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο

Απίστευτη συντριβή από την Κ-20 του Ατρόμητου γνώρισε ο ΠΑΟΚ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους Περιστεριώτες να επικρατούν 7-0 και ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 6-0!

Ανεπανάληπτη συντριβή υπέστη η Κ-20 του ΠΑΟΚ από το αντίστοιχο τμήμα του Ατρόμητου, καθώς σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Περιστεριώτες διέσυραν τον «Δικέφαλο του Βορρά» με 7-0 και ενώ στο ημίχρονο ο δείκτης του σκορ είχε φτάσει στο 6-0.

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ που διαθέτουν από τις κορυφαίες Ακαδημίες στην Ελλάδα, απέχουν βαθμολογικά αφού οι Θεσσαλονικείς είχαν 12 βαθμούς απόσταση από τους Περιστεριώτες, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να θριαμβεύσουν της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κώστα Παρθενίου ήταν ο Αντώνης Τριμμάτης που πέτυχε καρέ τερμάτων μόλις από το πρώτο ημίχρονο, ενώ τα υπόλοιπα γκολ έβαλαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ατρόμητου, Στρούγγης (που σκόραρε δύο φορές) και Χρουσιέλ.

Το 1-0 διαμορφώθηκε στο 12’ από τον Στρούγγη, ενώ στο 21’ ο Τριμμάδης άρχισε το δικό του ρεσιτάλ, κάνοντας το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 25’ ο έτερος σέντερ μπακ της ομάδας, Χρουσιέλ, με τη σκυτάλη να περνά στον Τριμμάδη που πέτυχε τρία γκολ μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου (32’, 41’, 45’).

Στο β’ ημίχρονο, όσο κι αν ο Ατρόμητος να μείωσε τις στροφές, σε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε (αφού είχε και δοκάρι) έκανε και το 7-0 στο 79’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Στρούγγη.

Ατρόμητος (Κώστας Παρθενίου): Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Στρούγγης, Χρουσέλ, Λαζαρίδης, Δαλκαφούκης, Παυλής, Τριμμάτης, Κότσικος, Παναγιωτόπουλος. Έπαιξαν και οι Χαραλάμπους, Κάιο, Κρουτρούλης

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Κανελίδης, Παπαθανασίου, Γιαλαμίδης, Kιντίδης, Πολύζος, Μίσκοβιτς, Kozak, Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Χατζηστραβός, Τζοβάρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x