Stoiximan Super League

Απίθανη η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Μπορεί να ακούγεται ως σενάριο η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο φαντάζει απίθανο με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ προκειμένου να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του χλοοτάπητα του γηπέδου που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό, ακούστηκε έντονα ως σενάριο το ενδεχόμενο το «τριφύλλι» να επιστρέψει έστω και για ένα ματς στη Λεωφόρο και στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αφού αν πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, τότε ενδεχομένως να είναι αναγκαία η προσωρινή μετακόμιση σε άλλο γήπεδο.

Παρ’ όλα αυτά, η περίπτωση της Λεωφόρου φαντάζει αυτή τη στιγμή απίθανη. Αυτή τη στιγμή το γήπεδο δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνα του Παναθηναϊκού, ενώ και ο χλοοτάπητας είναι σε τραγική κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί ματς της Super League 1.

Επιπλέον, και το οικονομικό είναι ένα θέμα που μπαίνει στην εξίσωση, καθώς όπως αναφέρει η «Πράσινη», το κόστος των έργων για να επιστρέψει μόνιμα στη φυσική του έδρα το «τριφύλλι» αγγίζει τις 500.000 ευρώ, ποσό που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x