Stoiximan Super League

Από Δευτέρα ο «εκλεκτός» στον Ολυμπιακό

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα του προπονητή, με την τελική απόφαση να αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Γκράθια & Γκέδε τα νέα ονόματα στην λίστα.

Έντεκα μέρες έχουν απομείνει για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν και ακόμη δεν έχει βρεθεί ο «εκλεκτός» που θα οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους του Champions League (αρχικά) και στη συνέχεια να κάνει το νταμπλ στην Ελλάδα.

Όλα έδειχναν ότι ο Πέδρο Μάρτινς είναι ο προπονητής, με τον οποίο οι Πειραιώτες βρίσκονταν μια ανάσα από τη συμφωνία και είχαν μπει στη διαδικασία να συζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, η A Bola έγραψε πως οι «ερυθρόλευκοι» για να κάμψουν τις αντιστάσεις της Γκιμαρές για το 1 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στη ρήτρα του Πορτογάλου τεχνικού πρότειναν τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φεϊρένσε και τον γνωρίζουν στη χώρα της ιβηρικής.

Ωστόσο, και πάλι σημειώθηκε ανατροπή και οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, μετά τον τελικό του Champions League, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να αφήσει το Λονδίνο για να πάει στο Κάρντιφ. Αυτή τη στιγμή τα ονόματα που παίζουν είναι εκείνα του Χάσι, του Λουτσέσκου, του Γκράθια, του Αργεντινού Γκέδε και στο… βάθος του Λεμονή.

Όλα τα ενδεχόμενα, πάντως, παραμένουν ανοιχτά και – όπως έχει φανεί τις τελευταίες ημέρες – τα πάντα ανατρέπονται από τη στιγμή στην άλλη, με τις εξελίξεις να αναμένονται από Δευτέρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x