Stoiximan Super League

Από έναν μέχρι τρεις

«Καυτή» η τελευταία εβδομάδα μεταγραφών στην ΑΕΚ. Δεδομένη η απόκτηση σέντερ φορ μετά και το πλήγμα με Τζεμπούρ, πολύ πιθανές προσθήκες σε άμυνα και μεσοεπιθετική γραμμή, συζητήσεις και για Άνταμ.

Τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν μένει στις δάφνες της πρεμιέρας κόντρα στον Πλατανιά και ήδη έχει στρέψει την προσοχή στον αγώνα του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, η τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εκείνη. Κι αυτό γιατί αναμένεται μίνιμουμ μία και μάξιμουμ τρεις μεταγραφές.

Προτεραιότητα των ανθρώπων της «Ένωσης» αποτελεί στην παρούσα φάση η απόκτηση σέντερ φορ. Ο Ράφικ Τζεμπούρ θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις και υπολογίζεται πως θα χάσει σίγουρα τα ματς με Ξάνθη και ΠΑΣ που έρχονται, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δεν δείχνει να εμπιστεύεται ούτε καν σαν λύση ανάγκης τον Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εργάζεται για να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή, με σημαντικά ονόματα όπως οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Μάρκο Μποριέλο να έχουν προταθεί και εξεταστεί μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σε δεύτερο πλάνο την απόκτηση μεσοεπιθετικού χωρίς να έχουν εγκαταλείψει τη δύσκολη υπόθεση του Λούκα (παρά τα εμπόδια από την Κρισιούμα), αλλά και μια προσθήκη στην άμυνα, καθώς ο Θέσαρ Άρθο δεν έχει πείσει πως μπορεί να προσφέρει, τουλάχιστον άμεσα. Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση, αλλά όχι μόνο.

Ένας ακόμη λόγος που καθιστά αναγκαία την ενίσχυση στο κέντρο άμυνας είναι ο κίνδυνος να βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τη ρήτρα του Άνταμ Τζανετόπουλου (1,5 εκατ. ευρώ) και θα τον κάνει δικό της, χωρίς να… πέφτει λόγος στην ΑΕΚ. Πάντως ο νεαρός (μεσο)αμυντικός θα κληθεί άμεσα για συζητήσεις αναπροσαρμογής συμβολαίου, προκειμένου να πάρει μια σημαντική αύξηση των χαμηλών αποδοχών του και ταυτόχρονα να αυξηθεί και η ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x