Ισπανία

Από εταιρία παραγωγής του Πικέ το βίντεο του Γκριεζμάν

Δυσαρεστημένοι είναι τόσο οι φαν της Μπαρτσελόνα όσο και η διοίκηση της ομάδας με τον αρχηγό της, όχι μόνο για το μήνυμα που έστειλε στον Γάλλο επιθετικό.

Η TV3 υποστηρίζει ότι τόσο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα όσο και οι φίλαθλοι του συλλόγου βρίσκονται σε σύγχυση, καθώς έγινε γνωστό πως το βίντεο «La Decision» όπου ανακοίνωσε την παραμονή του Ατλέτικο Μαδρίτης, έγινε από την εταιρία παραγωγής Kosmos Studios, της οποίας πρόεδρος είναι ο Ζεράρ Πικέ!

Το διοικητικό συμβούλιο του καταλανικού συλλόγου θεωρεί πως ο Πικέ ξεπέρασε τα όρια, όταν όχι μόνο ανέβασε το εν λόγω βίντεο στο Twitter αλλά μέσω social media του έστειλε τις καλύτερες ευχές του.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα πάντως όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά απάντησε στους επικριτές του, με (τι άλλο;) ακόμα μία ανάρτηση στο Twitter: «Θυμηθείτε ένα πράγμα. Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα το κριτικάρουν, διότι ό,τι είναι νέο προκαλεί την άρνηση. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που αντικατοπτρίζει το «La Decision» ότι καμιά φορά, από τα πράγματα που σου πουλάνε, δεν είναι όλα αληθινά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x