Europa League

Από «κόσκινο» οι οπαδοί της Σάλκε πριν μπουν στην Τούμπα!

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε, με τους Γερμανούς που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη να περνούν από δύο φάσεις ελέγχου.

Αυστηρότατα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας απόψε στην Τούμπα κυρίως για τους οπαδούς της Σάλκε. Όπως αποφασίστηκε στην πρωινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, οι Γερμανοί που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη θα περάσουν από δύο φάσεις ελέγχου πριν πάρουν θέση στις κερκίδες για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο «τσεκ» θα γίνει το μεσημέρι στο σημείο συγκέντρωσης των οπαδών των «βασιλικών μπλε» έξω από τον Λευκό Πύργο. Εκεί οι Αρχές θα δώσουν έμφαση στο ότι όσα άτομα κατευθυνθούν στο γήπεδο με τα ειδικά λεωφορεία θα έχουν όλα εισιτήρια στην κατοχή τους.

Στη συνέχεια κι αφού φτάσουν έξω από την Τούμπα και στη θύρα «8» που θα τους φιλοξενήσει, οι οπαδοί της Σάλκε θα περάσουν από νέο και ακόμη πιο αυστηρό έλεγχο. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες έγιναν τροποποιήσεις έξω από την συγκεκριμένη θύρα προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των Αρχών και των ανθρώπων ασφαλείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x