Ιταλία

Από μία κλωστή κρέμεται ο Ντε Μπουρ

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση του Φρανκ Ντε Μπούρ με τους διοικούντες της ιδιοκτήτριας εταιρίας της Ίντερ Suning για να αποφασιστεί το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού.

Ο προπονητής της Ίντερ Φρανκ Ντε Μπουρ θα έχει σήμερα συνάντηση με τους διοικούντες των «νερατζούρι» όπου θα κριθεί το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του Ολλανδού τεχνικού.

Μετά την ήττα της Ίντερ στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα (2-1), είναι ώρα σημαντικών αποφάσεων για την οικογένεια της Ίντερ. Στην απευθείας γραμμή πτήσης Μιλάνο- Νανκίνο- Τζακάρτα θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί το μέλλον του Φρανκ Ντε Μπουρ στους «νερατζούρι», με τους ιθύνοντες του συλλόγου του Μιλάνου φτάνοντας στην πρωτεύουσα της μόδας να έχουν καταλήξει για το μέλλον του Ολλανδού προπονητή.

Ο Ντε Μπουρ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ από την απομάκρυνσή του από το «τιμόνι» της Ίντερ από την ημέρα που ανέλαβε τα «ηνία», καθώς οι άνθρωποι της Suning είναι δυσαρεστημένοι τόσο από τα αρνητικά αποτελέσματα όσο και από τις κακές εμφανίσεις, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως στον κινέζικο Κολοσσό υπάρχουν πολλοί που «σπρώχνουν» τον 47χρονο τεχνικό στην έξοδο.

Οι εναλλακτικές που παρουσιάζονται χωρίζονται σε δύο κατηγορίες με τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι να μην είναι λίγα. Η μία περίπτωση αφορά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από Ιταλό ο οποίος θα γνωρίζει το περιβάλλον αλλά και τις απαιτήσεις της Serie A, έχοντας μία ιδέα των δυνατοτήτων του ρόστερ της ομάδας, ενώ η άλλη κάνει λόγο για προπονητή υψηλού επιπέδου με διεθνή φήμη.

Ρόλο φαίνεται πως θα παίξει και ο τρόπος δουλειάς που θα παρουσιάσει ο υποψήφιοε προπονητής στη «συνέντευξη» από την οποία θα περάσει προκειμένου να λάβει το «οκ», καθώς τα μέλη της Suning είναι δυσαρεστημένα και από τον τρόπο με τον οποίο δούλευε ο Φρανκ Ντε Μπουρ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μεταξύ των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο «καπετάνιος» στην Ίντερ φαίνεται να αλλάζει, μένει μόνο να φανεί ποιος θα κρατήσει το «τιμόνι» του πλοίου στην καταιγίδα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x