Stoiximan Super League

Από προβλήματα άλλο τίποτα...

Με τα γνωστά προβλήματα, αλλά και με ένα νέο, αυτό του Σκόνδρα, κατηφορίζει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ. Στην αποστολή για Παναθηναϊκό, αλλά αμφίβολος ο Αθανασιάδης. Καλύτερα ο Μακ.

Δεν λέει να ησυχάσει ο ΠΑΟΚ. Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη.

Ο Γιάννης Σκόνδρας ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και μολονότι ακολούθησε την αποστολή του «Δικεφάλου» στην Αθήνα είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4η αγωνιστική των πλέι οφ).

Το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στην μέση και θα κάνει μια δοκιμή την Κυριακή το πρωί. Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζει και ο Ρόμπερτ Μακ με τη διαφορά ότι ο Σλοβάκος είναι σε καλύτερη κατάσταση και έβγαλε ένα μέρος του σημερινού προγράμματος στην Τούμπα.

Θα λείψει ο Αλέξανδρος Τζιόλης (τιμωρημένος), ενώ αντιθέτως επιστρέφει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό στην γάμπα.

Η 19μελής αποστολή: Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Μαντούρο, Κ. Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x