Stoiximan Super League

Από Σεπτέμβρη οι αποφάσεις για Ατρόμητο και Φυτανίδη

Τον Σεπτέμβρη αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση της προσφυγής του Σωκράτη Φυτανίδη εναντίον του Ατρόμητου, που επίσης απ’τη δική του πλευρά κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναμενόταν την Δευτέρα εκδικάστηκε η προσφυγή που κατέθεσε ο Σωκράτης Φυτανίδης κατά του Ατρόμητου.

Απ’ την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου πέρασαν στην αντεπίθεση, καταγγέλλοντας τον έμπειρο αμυντικό για τις ενέργειές του (απείχε από τις προπονήσεις) αλλά και για το ότι όταν κλήθηκε σε απολογία δεν παρουσιάστηκε αλλά ούτε έδωσε ποτέ εξηγήσεις.

Το δικαστήριο όρισε νέα εκδίκαση για τις 28 Αυγούστου, συνεπώς η τελική απόφαση εκτιμάται πως θα γίνει γνωστή τον Σεπτέμβριο.

Για τη σημερινή εξέλιξη εξέδωσε ανακοίνωση και ο Ατρόμητος:

«Σήμερα 24/7/2017 εκδικάστηκε η υπόθεση του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σωκράτη Φυτανίδη. Το Δικαστήριο αφού έλαβε υπόψιν τους βάσιμους και αληθείς ισχυρισμούς της ομάδας μας, έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία προσδιορίστηκε για συζήτηση στις 28/8/2017, οπότε και αναμένεται να συζητηθεί.

Σημειωτέον ότι, η ομάδα μας έχει ήδη κινηθεί νομικά σε όλα τα επίπεδα και δεσμεύεται να εξαντλήσει και στο μέλλον κάθε προβλεπόμενη νόμιμη οδό, προκειμένου να φωτίσει την αλήθεια σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και να αναδείξει την βασιμότητα της προσφυγής της κατά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x