Stoiximan Super League

Από σήμερα τα εισιτήρια για Αστέρα Τρίπολης στον Ατρόμητο

Τη διάθεση των εισιτηρίων για το αυριανό ματς (11/1, 19:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, ενώ υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης των μίνι εισιτηρίων διαρκείας.

Στη διάθεση των οπαδών του Ατρόμητου βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (11/1, 19:30) στο πλαίσιο του δεύτερου ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι όσοι το επιθυμούν μπορούν και να εκδόσουν και μίνι εισιτήρια διαρκείας εν όψει του β’ γύρου του πρωταθλήματος, με τον Ατρόμητο να έχει στο πρόγραμμά του εντός έδρας αναμετρήσεις με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Η διαχείριση εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει ότι σήμερα (Τετάρτη) ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης διαρκείας δεύτερου γύρου.

inner

Η προπώληση των εισιτηρίων και η έκδοση νέων διαρκείας θα λειτουργήσει από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιείται και ηλεκτρονικά στο Link: http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ (Θύρες 2, 4 και 7).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-5777706.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x