Αγγλία

Από... τελευταία πέρσι, πρώτη φέτος!

Πέρσι τέτοια εποχή η Λέστερ ήταν 20ή, ενώ φέτος είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Την περσινή σεζόν η Λέστερ βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο τέλος, ενώ φέτος έχει... γαντζωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν λέει να την αφήσει.

Οι «Αλεπούδες» σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο βρίσκονταν στην 20ή θέση της Premier League, δηλαδή στην τελευταία θέση, με μόλις 22 βαθμούς...

Φέτος, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμούς, επτά μπροστά από τη δεύτερη Τότεναμ και 11 από την τρίτη Άρσεναλ και ουσιαστικά βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της, αλλά και σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα εφάμιλλο με αυτό της Εθνικής ομάδας το 2004!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την περσινή σεζόν, τέτοια εποχή, η ομάδα του Ρανιέρι ήταν επτά βαθμούς πίσω από την Μπέρνλι, ενώ φέτος επτά βαθμούς μπροστά από τους «Σπερς», αντιστρέφοντας ουσιαστικά την ιστορία!

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει πάρει μεγάλους τίτλους στην καριέρα του και αν ολοκληρωθεί το θαύμα, θα είναι έμπρακτα ο μεγαλύτερος τίτλος, όχι μόνο στην καριέρα του ως προπονητής, αλλά και ως ποδοσφαιριστής!

Επιμέλεια: Φανούρης Ροδίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x