Super League 2

Από την Πολωνία έρχεται η ΑΕΚ!

Στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, της πόλης Οπαλένιτσα της Πολωνίας όπου είχε χρησιμοποιήσει και η εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2012, θα «χτιστεί» η ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Όλα βάσει χρονοδιαγράμματος πηγαίνουν στην ΑΕΚ. Όπως ήταν γνωστό, λίγο μετά της ημέρες του Πάσχα, η «Ένωση» βρισκόταν στην τελική ευθεία ώστε να επιλέξει το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά από δύο χρονιές στα Χάνια Πηλίου και με δεδομένη την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα και μάλιστα με άμεσες βλέψεις πρωταθλητισμού, ήταν βέβαιο πως οι εγκαταστάσεις που θα επιλέγονταν από το επιτελείο θα ήταν υψηλών προδιαγραφών. Και όντως έτσι είναι…

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Δευτέρας, πως το «χτίσιμο» ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα της Πολωνίας, στην πόλη Οπαλένιτσα. Μάλιστα στις ίδιες εγκαταστάσεις είχε πραγματοποιήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, πριν το Euro του 2012.

O Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του θα πιάσουν δουλειά στις 20 Ιουλίου και θα αποχωρήσουν στις 6 Αυγούστου.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στην πόλη Οπαλένιτσα της Πολωνίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ από τις 20 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου. Σημειώνουμε ότι το προπονητικό κέντρο της πολωνικής πόλης με το ξενοδοχείο Remes sport Hotel & Spa αποτέλεσε τη βάση της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας στη διάρκεια της συμμετοχής της στο Euro 2012 που είχε διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. »

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x