Stoiximan Super League

Από το αεροδρόμιο… για ύπνο και Τούμπα (video)

Χωρίς ανάσα! Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς, με την αποστολή να φτάνει στις 4 τα ξημερώματα από την Τσεχία και το απόγευμα στις 5 άπαντες να πηγαίνουν στην Τούμπα για προπόνηση.

ΠΑΟΚ… non stop!

Μετά το «διπλό» στην Τσεχία επί της Λίμπερετς, η αποστολή «πέταξε» για Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, φτάνοντας γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Από εκεί, άπαντες έφυγαν… καρφί για ξεκούραση, καθώς στις 5 υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση στην Τούμπα (που δεν έκλεισε, τελικά, για να ξεκινήσει η αποκατάσταση του χλοοτάπητα).

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα της Πέμπτης έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με πισίνα, ποδήλατο, κρυοθεραπεία και μασάζ.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενόψει της αναμέτρησης στη Βέροια, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική, κυκλοφορία μπάλας, transition game και αερόβια ένταση.

Όπως ενημέρωσε, δε, η ΠΑΕ, «το θετικό πως από το ματς της Τσεχίας δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών», καθώς και ο Φακούντο Περέιρα, όπως σημειώνει, που αποκλείστηκε από τη 18αδα του ματς με τη Σλόβαν, λόγω ενοχλήσεων στο δάκτυλο του ποδιού του, «αισθανόταν καλύτερα και προπονήθηκε κανονικά, δίχως ιδιαίτερες ενοχλήσεις».

Το Σάββατο (1/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βέροια (την Κυριακή, 2/10, στις 16:00 το παιχνίδι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x