Γερμανία

Από το Ντόρτμουντ δεν περνάει κανείς!

Η Ντόρτμουντ έριξε αυλαία στις υποχρεώσεις της για το 2016 και παράλληλα θα έχει να υπηραφανεύεται για την «τρελή» εντός έδρας πορεία της μέσα στο έτος.

Πρωτάθλημα δεν πήρε ούτε πέρσι. Πιθανώς να μην πάρει ούτε φέτος. Πιθανώς να μην φτάσει μακριά στο Champions League. Πιθανώς να της λείψουν οι τίτλοι.

Αυτό, όμως, που δεν θα λείψει στην Ντόρτμουντ είναι η... ζεστασιά που νιώθει μέσα στο «σπίτι» της. Και τι σπίτι ε... Κάστρο κανονικό!

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έριξε απόψε αυλαία στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016 και έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για μία εντυπωσιακή επίδοση που έτρεξε μέσα στο ημερολογιακό έτος.

Διότι αυτές τις περίπου 355 μέρες, κατάφερε να μην χάσει ΠΟΤΕ στο «Signal Iduna Park», μένοντας αήττητη για συνολικά 24 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κι αν θέλουμε να... ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, τελευταία ομάδα που έκανε διπλό μέσα στο Ντόρτμουντ ήταν ο ΠΑΟΚ! Εκείνη την μαγική βραδιά της 10ης Δεκεμβρίου του 2015, όταν ο Μακ είχε στείλει στα ουράνια όλους τους φίλους του «δικεφάλου του βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x