Super League 2

Από τριάρα σε τριάρα ο Άρης!

«Τρένο» για άνοδο οι «κίτρινοι», που νίκησαν 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Κλ. Βικελίδης», με τρία γκολ στο β' μέρος! «Τελείωσε» τον Παναιγιάλειο και… ανάσανε η Βέροια, μεγάλο «διπλό» για Τρίκαλα.

Σαν… Άρης έκλεισε τον πρώτο γύρο της Football league η ομάδα του Δημήτρη Σπανού!

Οι «κίτρινοι» πέτυχαν δεύτερη σερί «τριάρα» (μετά το 1-3 της προηγούμενης αγωνιστικής στις Σέρρες) και με το 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρέμειναν, φυσικά, πρώτοι, αήττητοι και με διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο ΟΦΗ και οκτώ, πλέον, από την τρίτη Παναχαϊκή -η οποία, θυμίζουμε, υπέστη, χθες (17/2), ήττα-σοκ από τον Αιγινιακό, στην Πάτρα.

Το τελικό σκορ, πάντως, δεν λέει όλη την αλήθεια ή, τουλάχιστον, δεν λέει την αλήθεια του πρώτου ημιχρόνου…

Και αυτό, διότι, σε ακόμη ένα α' μέρος στην έδρα τους, οι γηπεδούχοι ζορίστηκαν, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να «καθαρίσουν» από νωρίς. Χαρακτηριστικό είναι πως, από τις 12, συνολικά, τελικές τους στα πρώτα 45'(!), οι έξι «βγήκαν» στο πρώτο 15λεπτο, αλλά είτε ο τερματοφύλακας Γκέκας είτε η αστοχία των «κίτρινων» διατήρησαν το 0-0 στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να μην… μπλέξει, με τον Ούγκο Σόουζα να «λύνει τον γόρδιο δεσμό» άμεσα, στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου! Αυτό, μάλιστα, ήταν το δεύτερο συνεχόμενο γκολ για τον αμυντικό των γηπεδούχων, που είχε σκοράρει και κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Από εκεί και πέρα, όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης (που έφτασε την κατοχή μπάλας στο 70%-30%), με τον Πλατέλλα να «καθαρίζει», τελικά, στο 62' (5ο τέρμα του στη σεζόν), στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα, με το πέναλτι που κέρδισε ο Πασάς, ενώ στο φινάλε της αναμέτρησης (90'+2') ο Λούκα Μιλούνοβιτς άνοιξε… λογαριασμό για το τελικό 3-0.

Μετά από 17 αγωνιστικές, λοιπόν, ο Άρης έφτασε τις 14 νίκες και συνεχίζει με… σπασμένα φρένα την πορεία του για την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (71' Μαραγκός), Πλατέλλας (67' Μιλούνοβιτς), Χαντί, Μπαστακός (60' Nτούνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντουρά (68' Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ (83' Παπαευθυμίου), Λεφίδης (57' Πλαβούκος).

Στα άλλα παιχνίδια, στην 5η θέση «σκαρφάλωσε» η Δόξα Δράμας, που νίκησε με σκορ 3-1, εντός έδρας, τον Πανσερραϊκό, ενώ στην 4η ανέβηκαν τα Τρίκαλα, μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη (0-2). Ο Καραϊσκάκης, δε, επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας και τέλος, η Βέροια πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» με το 3-1 απέναντι στον -καταδικασμένο πια- Παναιγιάλειο.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 17/2

Παναχαϊκή-Αιγινιακός 0-1
(24' Σοφιανης)

Σπάρτη-ΟΦΗ 0-3
(20' Μαχαίρας, 68', 82' Μάνος)

Κυριακή, 18/2

Αχαρναϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς (0-3 δ.δ.)

ΑΕ Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας 2-0
(21' Λουκίνας, 81' Χούσος)

Εργοτέλης-Τρίκαλα 0-2
(1' Σαχινίδης, 92' Γιαννιτσάνης)

Βέροια-Παναιγιάλειος 3-1
(30' Δαμιανάκης, 59' Μπλέτσας, 75' Μπαστιάνος - 2' Αγιούποφ)

Άρης-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
(47' Σόουζα, 63' πεν. Πλατέλλας, 92' Μιλούνοβιτς)

Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός 3-1
(55', 56' Κάσες, 92' Κουσκουνάς - 78' Ρούτσης)

Τρίτη, 20/2

Κισσαμικός-Καλλιθέα (15:30)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x