Stoiximan Super League

Από Τρίτη η απόφαση για Ολυμπιακό!

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού στην Πειθαρχική της ΕΠΟ. Ως τη Δευτέρα, στις 11:00, η κατάθεση των υπομνημάτων, από Τρίτη -και μετά- αναμένεται η απόφαση. Δείτε όσα συνέβησαν.

Από… βδομάδα τα σπουδαία για τον Ολυμπιακό!

Η εκδίκαση της υπόθεσης των Πειραιωτών -θυμίζουμε, για όσα έλαβαν χώρα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο Φάληρο- που άρχισε στις 14:00, ολοκληρώθηκε, μετά από, περίπου, 1,5 ώρα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, λοιπόν, έδωσε διορία για κατάθεση υπομνημάτων μέχρι τη Δευτέρα 24/4 στις 11:00, καθώς δεν επέτρεψε στους δικηγόρους τις αγορεύσεις, με την απόφαση, πλέον, να αναμένεται από την Τρίτη και μετά.

Αυτό που προκύπτει, σε πρώτη φάση, είναι πως η κατάθεση-φωτιά του β' παρατηρητή και μάρτυρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Περικλή Λασκαράκη, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι, ωστόσο, δια στόματος Κώστα Καραπαπά, εξέφρασαν την οργισμένη αντίδρασή τους σε όσα κατήγγειλε.

Πριν την έναρξη της εκδίκασης, να σημειώσουμε τέλος, είχαμε απίστευτο σκηνικό έξω από την Πειθαρχική, μεταξύ Σάββα Θεοδωρίδη και Βασίλη Δημητριάδη!

Το sport-fm.gr σας μετέφερε LIVE ό,τι συνέβη στην Πειθαρχική:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x