Super League 2

Απόδραση από τα Τρίκαλα με γκολάρα για τον Άρη!

Το 2/2 έκανε στη Football League o Άρης. Οι κίτρινοι τα βρήκαν σκούρα στα Τρίκαλα, όμως με γκολάρα του Παυλίδη λίγο πριν την εκπνοή κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» (0-1).

Λύτρωση για τον Άρη στο 90’! Οι κίτρινοι κόλλησαν στα Τρίκαλα, όμως με υπέροχο σουτ του Παυλίδη στο φινάλε κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο (0-1) και να κάνουν το απόλυτο έπειτα από 2 αγωνιστικές στη Football League.

Προβληματική ήταν η εικόνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν γενικά κακό. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν άψογα τους χώρους προς την περιοχή τους και πήγαν το ματς σε χαμηλό ρυθμό με αποτέλεσμα οι παίκτες του Σπανού να μην μπορούν να βρουν χώρους για να φανούν απειλητικοί αλλά από την άλλη δεν αγχώθηκαν σχεδόν καθόλου στα μετόπισθεν.

Ο Άρης προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η ευκαιρία χάθηκε στο 48’ όταν ο Πασάς έπειτα από ατομική προσπάθεια είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ. Οι γηπεδούχοι πήραν το μήνυμα και έκλεισαν και πάλι τους διαδρόμους προς την περιοχή του Αποστολίδη. Ούτε πάντως με το πέρασμα των λεπτών άλλαξε η εικόνα στο ματς, που συνέχιζε να μην έχει ρυθμό. Οι κίτρινοι προσπάθησαν με κάποια γεμίσματα να φέρουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, όμως η άμυνα της ομάδας Αντωνίου «καθάριζε» κάθε φάση. Τελικά, ο Άρης κατάφερε να βρει τη λύση στο φινάλε, όπου με υπέροχο σουτ του Παυλίδη (90’) βρήκε δίχτυα κι έφυγε με το «διπλό».

Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου):
Αποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62? λ.τ Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (90+2? Ζγκούρι), Μίλιεβιτς (71? Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός

Άρης (Δ. Σπανός):
Καντιμοίρης, Νίκιτς (51? Ιντζόγλου), Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Κάσσος (74? Μπαργκάν), Πλατέλλας (79? Παυλίδης), Πασάς, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x