Κύπρος

ΑΠΟΕΛ έτοιμο για… κούπα

Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε… όρθιος στο «ΓΣΠ» απέναντι στην Ομόνοια και χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου.

Το 21ο Κύπελλο στην ιστορία του απέκτησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ κράτησε το 0-0 απέναντι στην Ομόνοια στο «ΓΣΠ» και χάρη στο 3-0 από το πρώτο ματς πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο πρώτο ημίχρονο για το γκολ που θα έδινε κάποιες ελπίδες ανατροπής και έφτασαν κοντά σε αυτό στο 23’, όταν ο Γκαρσία είχε δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές ισορρόπησαν και απάντησαν στα… δοκάρια με τον Τζεμπούρ στο 66’.


Ομόνοια: Παναγή, Λομπιανίντζε, Γκουλόν, Λεάντρο, Μαργκάσα (59’ Ρουσιάς), Ρόντρι, Ράμος, Φοφανά, Σκέμπρι (46’ Κιρμ), Γκαρσία (40’ Ασίς), Ποτέ.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο (74’ Χιώτης), Σέρτζιο, Αμορίν, Κακά, Αντωνιάδης, Μοράις, Λάνιγκ, Γκόμες, Αλεξάνδρου (91’ Αλωνεύτης), Σέρινταν, Τζεμπούρ (82’ Ευφραίμ).


Αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον τελικό της 20ης Μαΐου θα είναι η ΑΕΛ, η οποία ήρθε 1-1 εντός έδρας με την ΑΕΚ και, σε συνδυασμό με το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης στη Λάρνακα, πήρε το "εισιτήριο". Ο Τόμας έκανε το 0-1 στο 33' για να ισοφαρίσει στο 41' ο Σαρντινέρο για τους γηπεδούχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x