Stoiximan Super League

ΑΠΟΕΛ για Κλωναρίδη

Πρόταση για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη φέρεται να έχει στα σκαριά ο ΑΠΟΕΛ. Τι γίνεται με τους εκτός πλάνων παίκτες στον Παναθηναϊκό.

Πολύ πιθανή είναι η πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη από τον Παναθηναϊκό, με τον ΑΠΟΕΛ να φέρεται έτοιμος να κάνει πρόταση για την απόκτησή του. Οι πρωταθλητές Κύπρου λέγεται πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν περί τις 200.000 ευρώ στους «πράσινους» για τον 24χρονο φορ, που επιθυμεί να αποχωρήσει για να έχει πιο σημαντικό ρόλο στην επόμενη ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, οι υπογραφές απομένουν για τη λύση συμβολαίου του Μάικλ Εσιέν, ο οποίος έχει συμφωνήσει στους όρους του «διαζυγίου». Ο Μεντί Αμπέντ αναζητεί πρόταση, αυτή για δανεισμό που έφερε από τη Γαλλία προ ημερών δεν κάλυπτε παρά μόνο ένα μέρος του συμβολαίου του και αν τελικά παραμείνει θα υπολογίζεται ως εναλλακτική λύση. Ο Στάθης Ταυλαρίδης θα περιμένει ως τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου για να βρει πρόταση που τον ικανοποιεί, ενώ ο Γενς Βέμερ όλα δείχνουν πως θα… ξεμείνει στο «τριφύλλι», καθώς είναι αδύνατο να βρει συμβόλαιο σαν αυτό που έχει στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x