Stoiximan Super League

Αποφασισμένος για ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Με στόχο την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και 45ου στην ιστορία του μπαίνει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη.

Στην άκρη αφήνουν στον Ολυμπιακό τους αγώνες με την Ριέκα, καθώς απόψε η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος και στην πρεμιέρα υποδέχεται την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η φετινή χρονιά είναι ορόσημο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν ως στόχο την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και θα καταρρίψουν το ίδιο τους το ρεκόρ με τα επτά συνεχόμενα τρόπαια.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φτάσουν συνολικά στα 45 πρωταθλήματα την ιστορίας τους, διευρύνωτας κι άλλο τη διαφορά από τις άλλες ομάδες.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Χάσι καλείται να παίξει στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη, ενώ ο ίδιος προσανατολίζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει και του αγώνα με την Ριέκα την Τρίτη.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Φιγκέιρας, Σισέ, Βούκοβιτς και Μίλιτς. Στον άξονα θα είναι ο Ζιλέ με τον Ανδρούτσο, με τους Σεμπά και Πάρντο στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ανσαριφάρντ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Καρσελά, Μανθάτης, Μάριν, Μαρτίνς, Νικολάου, Ρέτσος, Σιώπης και Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Μποτία, Ταχτσίδης, Ελιουνούσι, Μπεν και Εμενίκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x