Super League 2

Αποφασίζει για Λούκα, «δένει» Άνταμ

Επαφές για την απόκτηση του Λούκα είχε στη Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Στην Αθήνα οι αποφάσεις για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Σκέψεις για πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Άνταμ Τζανετόπουλο.

Ο Λούκα έχει αναχθεί σε μεταγραφική προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αρέσει δεδομένα στους «κιτρινόμαυρους», που θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα τους στη Super League. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δεν περίμενε να τον δει από κοντά για να σχηματίσει άποψη για τις δυνατότητές του, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», που βρίσκεται από την Παρασκευή στη Βραζιλία, είχε επαφή τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την Κρισιούμα, που μαζί με την Κρουζέιρο και τους μάνατζέρ του έχουν τα δικαιώματά του. Ο Λούκα επανέλαβε πως θέλει να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ενώ στις υπόλοιπες επαφές αναλύθηκαν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Οριστική απόφαση για το αν θα γίνει πρόταση αγοράς του θα ληφθεί μετά την επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα, στα τέλη της τρέχουσας ή της επόμενης εβδομάδας. Υπάρχει πάντως η αίσθηση πως αν οι Βραζιλιάνοι πέσουν σε εξαψήφιο ποσό, η μεγάλη μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Μέχρι τότε, ο «Μίλο» παρακολούθησε και παρακολουθεί κι άλλους παίκτες που απασχολούν ή ίσως απασχολήσουν την ΑΕΚ στη χώρα του καφέ.

Επιβραβεύει Άνταμ…

Στις προθέσεις της ΑΕΚ είναι να «δέσει» τον Άνταμ Τζανετόπουλο, όπως αναφέρει η SportDay. Ο 20χρονος άσος είναι η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς, καθώς έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σαν στόπερ και μεσοαμυντικός δείχνοντας τεράστια πρόοδο και πολλές προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2017 και η διοίκηση σκέφτεται σοβαρά να τον καλέσει προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2019 βελτιώνοντας τις αποδοχές του που για τη φετινή περίοδο αγγίζουν τις 20.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x