Stoiximan Super League

Αποφασίζει για Σιλά ο Ουζουνίδης

Την πρώτη του… μίνι προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιακούμπα Σιλά. Αύριο κρίνεται η παρουσία του ή όχι στην αποστολή για Κέρκυρα. Έρχονται καλά μαντάτα όσον αφορά τους Μολέδο-Βιγιαφάνιες.

Με ένα νέο πρόσωπο διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα. Ο Γιακούμπα Σιλά, που χθες επέστρεψε στην χώρα μας λόγω υποχρεώσεων που είχε με την εθνική του, βρέθηκε στο Κορωπί και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα πράσινα.

Για την ακρίβεια, ο διεθνής χαφ έκανε θεραπεία, αφού ήταν καταπονημένος από τα ταξίδια, αλλά και τους αγώνες που έδωσε με το Μάλι. Το Σάββατο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κάνει μια κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή κι εκεί θα κριθεί αν θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή. Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, μέχρι πριν 2-3 μέρες ο κόουτς του Παναθηναϊκού το είχε δεδομένο πως θα έπαιρνε μαζί του τον Σιλά (όχι για βασικό, αλλά για μια έξτρα λύση στον πάγκο), ωστόσο πλέον κάνει… δεύτερες σκέψεις και τα πάντα θα κριθούν το Σάββατο.

Από ‘κει και πέρα, ο Ροντρίγκο Μολέδο έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης και ανεβάζει συνεχώς στροφές για να επανέλθει δριμύτερος στη δράση, ενώ τελικώς η μαγνητική στον Λούκας Βιγιαφάνιες θα γίνει 16-17 του μήνα και όχι στις 22, όπως προέκυπτε μέχρι σήμερα. Τα αποτελέσματα αυτής θα «κρίνουν» και το πότε θα γυρίσει στα γήπεδα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Νοκ-άουτ φυσικά για το ματς με την Κέρκυρα είναι ο τραυματίας Κουλιμπαλί, ενώ ο Ουζουνίδης αναμένεται να πάρει στην αποστολή έναν εκ των Τζανδάρη-Ρέις, αν και το βασικό δίδυμο στα χαφ έχει «κλειδώσει» με τους Κουρμπέλη-Χίλιεμαρκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x