Stoiximan Super League

Αποφασίζουν στην ΕΠΟ αν θα παραπέμψουν τη θέση του Ολυμπιακού κατά της διαιτησίας

Μέσα στη μέρα θα αποφασίσει η ομοσπονδία αν θα γίνει παραπομπή στον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Εντός της ημέρας αναμένεται να αποφασίσει η ΕΠΟ αν θα παραπεμφθεί η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της διαιτησίας, μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ (0-2) το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, αν επρόκειτο για επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τότε θα είχε γίνει ήδη η σχετική παραπομπή στον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, που θα έκρινε αν έπρεπε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη για δυσφημιστικές κρίσεις. Όμως επειδή επρόκειτο για «διαρροή» θέσης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ προβληματίζεται η ομοσπονδία για το τι πρέπει να πράξει.

Μάλιστα, αν αποφασιστεί παραπομπή της υπόθεσης στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ανάλογη κίνηση και για τις απαντήσεις που έδωσαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μετά τη βίαια επίθεση στον διαιτητή Τζήλο είχε τονιστεί από τους διαιτητές αλλά και την ΕΠΟ πως θα πρέπει να μειωθούν οι φωνές κατά της διαιτησίας και πως θα πρέπει να παραπέμπονται όσες ΠΑΕ εκφράζουν δυσφημιστικές κρίσεις. Άλλωστε υπάρχει και σχετική οδηγία από την Επιτροπή Παρακολούθησης και τους επιτετραμμένους της FIFA και της UEFA στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x