Stoiximan Super League

Αποκαλύψεις για τους παίκτες που «χτυπάει» ο Στραματσόνι!

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα ΝτιΜάρτσιο αποκαλύπτει τους όρους που έθεσε ο Στραματσόνι και τους παίκτες που ζήτησε για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Όρους σχετικά με το ρόστερ του Παναθηναϊκού έθεσε ο Αντρέα Στραματσόνι προκειμένου να παραμείνει στο σύλλογο και να φτιάξει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Το γεγονός πως ο Ιταλός παραμένει στη θέση του προφανώς μπορεί να ερμηνευτεί ως αποδοχή από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και στήριξη στο πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προέδρου του τριφυλλιού.

Όπως γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Τζανλούκα ΝτιΜάρτσιο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε την παραμονή των Μπεργκ και Ζέκα καθώς τους θεωρεί απαραίτητους για την ομάδα και κατά συνέπεια αναντικατάστατους, αλλά και συγκεκριμένες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό.

Σύμφωνα με τον έγκριτο (συνήθως) Ιταλό δημοσιογράφο, επιθυμία του «Στράμα» είναι να αποκτηθεί ο Κολομβιανός φορ Ιμπαρμπό της Κάλιαρι, κάτι που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες, όπως και ο Κεϊτα, που είναι ένα όνομα το οποίο δεν είχε ακουστεί.

Στα 36 χρόνια του πια, ο εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής Μάλι, μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Ρόμα, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές με τους «τζιαλορόσι».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x